Carregant

Adaptació

Aquest és un procés molt important. L’infant s’ha d’adaptar a un nou espai i a noves persones. L’adaptació és progressiva i flexible amb la finalitat que l’infant estigui còmode i vingui content a la llar.

Activitats i Jocs

L’infant és el centre del seu aprenentatge. Experimenta, observa, manipula i juga amb tot tipus de materials: pintura, fusta, pasta, paper, aigua, fang, construccions… i joguines que hi ha als racons de les aules.

Metodologia

A la llar treballem de manera global al voltant de les rutines qüotidianes, respectant el ritme biològic de cada infant. Expliquem contes, cantem cançons i treballem els hàbits tot potenciant l’autonomia del l’infant.

Festes Populars

A La Llavor treballem les festes populars durant tot el curs de manera cultural fent diferents activitats divertides programades.

Sortides

Per conèixer el nostre entorn fem sortides pel barri: mercat, biblioteca, parc, rua pels carrers. També hi anem a la granja i al teatre.

Psicomotricitat

Proposem jocs on l’infant progressa i perfecciona la seva psicomotricitat tot respectant les seves necessitats biològiques.

Juguem al pati

Els nostres patis són àmplis, on els infants corren, salten i juguen, desenvolupant les seves capacitats cognitives, físiques i emocionals.

Reciclatge

En el projecte de reciclatge que duem a terme durant tot el curs a la Llar d’Infants La Llavor, hi col·labora tot el personal i els infants.

EAP

Comptem amb el suport de l’EAP de Badia del Vallès, on treballem la detecció precoç de les necessitats educatives específiques dels infants.

Les famílies

Les famílies són molt importants a la vida diària de la llar. Hi participen a les activitats proposades pel centre, com la representació de la Llegenda de Sant Jordi.

Relació amb les escoles

Al llarg del curs, la llar manté relació amb les escoles del barri i els infants hi van a fer diferents activitats. A més les directores informen a les famílies dels seus centres.

Altres

Cada classe té la seva mascota i cada cap de setmana un infant se l’emporta a casa. També, s’emporten la maleta viatgera a casa amb un conte.

  • Adaptació

Qualsevol dubte o per més infomació, podeu contactar amb nosaltres!